ЛОНДОН - 3 нощувки/4 дни - всяка седмица


ДЕН 1 / София -Лондон

Отпътуване за Лондон с полет на Bulgaria Air в 14:00 ч Пристигане в английската столица в 15:20 ч. и придвижване до избрания от Вас хотел. Посрещане на летището от фирмата-партньор. Настаняване и свободно време за първа разходка из центъра на Лондон. Можете да се разходите до Парламента, Биг Бенд или да посетите Сохо- шумният китайски квартал с многобройните нощни клубове и ресторанти- Нощувка.

Ден 2/ Лондон
Закуска. Възможност за панорамна обиколка на Лондон с автобус и пътеводител със слушалки на 8 езика. Независимо дали ще изберете между разходка пеш , обиколка с двуетажните туристически автобуси или спокойния и романтичен круиз по Темза, Вие лесно и пълноценно можете да разгледате този космополитен град, защото са създадени изключително добри условия за туристите. Най-старото метро в света покрива с мрежата си от линии цялата столица и не се губи време за придвижване от едно място на друго.

Ден 3/ Лондон
Закуска. Възможност за екскурзия до Уиндзор или до Оксфорд и Стратфорд на Ейвън, града на Шекспир или самостоятелно посещение на някои от лондонските музеи- Мадам Тюсо, Природонаучния музей, да се качите на „Лондонското око” и да се насладите на магнетичния град. Изборът е ваш- наша е грижата да го организираме. Вечерта непременно посетете типичната английска кръчма – пъб, и опитайте английската бира сред весела компания.

Ден 4/ Лондон-София
Закуска.Свободно време за последна разходка. Освобождаване на хотела и придвижване до летището за полет до България в 16:45 ч Пристигане на летище София в 21.50 ч.. Край на програмата.

Пакетна цена на човек в двойна стая: от 949 лева

Цената включва:
- Самолетен билет София-Лондон-София с директен полет на България Ер, или Бритиш Ер;
- 3 нощувки със закуски в 3 звезден хотел в Лондон;
-Летищни такси
- Трансфер летище-хотел-летище
- Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро, който покрива разумните и непредвидени разходи в резултат на злополука или акутно заболяване.

Примерни хотели:
Best Western Burns Kensington 3* www.burnshotel.co.uk
President 3* www.president-hotel-London.co.uk
Ambassadors 3* www.ambassadors-hotel.co.uk
Hallam 3* www.hallamhotel.com
Lord Jim 3* www.lordjim-hotel.co.uk
Holiday Inn Express London City www.hiexpress.com

Важно!!
- Необходими дикументи: международен паспорт(валиден минимум 6 месеца след датата на тръгване) или лична карта.
- Попълнен договор за организирано пътуване на Рейна-Тур и внесен депозит от 50% от сумата
Хотел Best Western Burns Kensington ***

  
 
Хотел President ***

  
 
Хотел Ambassadors ***

  
 
Хотел Hallam ***

  
 
Хотел Lord Jim ***

  
 
Хотел Holiday Inn Express London City ***